AUDJPY (01.08.2022) - Graf dňa

AUDJPY (01.08.2022) - Graf … 1. august 2022 10:31   Kurzy mien   X-Trade Brokers

 

Japonský jen v poslednom čase opäť získava svoj lesk. Hoci sa väčšina pozornosti sústreďuje na USDJPY, ktorý sa teraz stiahol z maxima okolo 144,00 na takmer 132,00, za pozornosť stoja aj ďalšie páry JPY. AUDJPY, ktorý sa často považuje za barometer rizika, sa v súčasnosti obchoduje 3 % pod miestnym maximom dosiahnutým minulú stredu. Medveďom sa dnes na prvý pokus nepodarilo zatlačiť pár pod bariéru retracementu, ale pár zostáva blízko. Ak by sme videli prelomenie nižšie, pohyb nadol by sa mohol prehĺbiť smerom k oblasti 89,60, kde sa nachádza 38,2 % retracement a spodná hranica štruktúry Overbalance.

Obchodníci na AUDJPY by mali mať na pamäti, že pár môže byť počas nasledujúcej ázijskej seansy volatilnejší, keďže austrálska centrálna banka má zajtra oznámiť rozhodnutie o sadzbách. Trh odhaduje viac ako 90 % zvýšenie sadzieb o 50 bázických bodov, čo by bol tretí takýto krok v rade. Výhľad by mohol byť pre AUD kľúčový, najmä ak RBA plánuje pokračovať vo zvyšovaní sadzieb v zhoršujúcich sa makroekonomických podmienkach.

 

Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist