Bitcoin klesol pod hladinu $33,000

Bitcoin klesol pod hladinu … 8. jún 2021 15:30   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Bitcoin dosahuje dvojtýždňové minimum pod úrovňou 33 000 dolárov


Kryptomeny dnes pokračujú v poklese. Bitcoin klesol pod úroveň 33 000 dolárov na čerstvé dvojtýždňové minimum. Ethereum otestovalo oblasť 2 500 dolárov, zatiaľ čo Ripple klesol pod 0,85 USD. USA potvrdili, že Joe Biden bude o kryptomenách a ich úlohe pri útokoch ransomvírom diskutovať počas nadchádzajúceho stretnutia s lídrami G7 tento víkend. Kryptomeny sa včera obchodovali pod tlakom po tom, čo sa objavila správa, že USA sa podarilo získať späť niektoré bitcoiny vyplatené ako výkupné v rámci kybernetického útoku na ropu, čo naznačuje, že kryptomeny nakoniec nie sú také anonymné.

BITCOIN sa prelomil pod spodnú hranicu nedávneho krátkodobého obchodného rozsahu (34 000 - 40 000 dolárov). Ďalšiu zónu podpory, ktorú je potrebné sledovať, nájdete pod úrovňou 30 000 dolárov.

Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist