Bitcoin klesol pod hladinu 60 000 USD

Bitcoin klesol pod hladinu … 27. október 2021 12:22   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Bitcoin klesol pod 60 000 $, Dogecoin klesol o 12 %

Minulý týždeň zaznamenali kryptomeny solídny výkon, no tento týždeň na trhy dorazila korekcia. Bitcoin dnes klesá o viac ako 3 % a dostal sa pod hranicu 60 000 dolárov. Najznámejšia kryptomena sa teraz obchoduje na 2-týždňovom minime. Na iných altcoinoch však možno zaznamenať ešte výraznejšie poklesy ceny. Dogecoin sa počas dnešného dňa obchoduje približne o 12 % nižšie, zatiaľ čo Cardano klesá o takmer 11 %. Neobjavili sa žiadne zásadné správy, ktoré by mohli ospravedlniť taký prudký pokles. Zdá sa, že po minulotýždňovom strmom raste, ktorý bol podporený spustením Bitcoin futures ETF v Spojených štátoch, došlo k výberu ziskov. Keď už hovoríme o ETF, Direxion podal žiadosť o spustenie ETF, ktoré bude shortovať CME Bitcoin futures. To mohlo prispieť k dnešnému poklesu, keďže správy prišlo dnes ráno počas európskeho obchodovania, viac-menej v rovnakom čase, ako došlo k posledným poklesom.

Cardano po prelomení sa pod spodnú hranicu trojuholníkového vzoru prudko pokleslo. Prelomenie vzoru naznačuje, že cena by mohla klesnúť k úrovni 1,68 USD. Zdroj: xStation5

Bitcoin, ako aj altcoiny dnes klesajú. Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist