Bitcoin sa vrátil pod 20 000 USD

Bitcoin sa vrátil pod … 29. august 2022 15:48   Kryptomeny   kurzy.cz

 

Najmä kryptomeny sa v priebehu dnešného dopoludnia dostali pod opätovný tlak. Stále populárny bitcoin sa počas dopoludnia opäť ocitol pod hranicou 20 000 USD za mincu. Dnes ráno sa pohybovala tesne nad hranicou 19 500 USD, kde sa naposledy pohybovala v polovici júla.

Ether sa tiež nachádzal blízko svojho mesačného minima.

Kryptomeny naďalej poškodzujú úvahy o ďalšom uvoľnenom sprísňovaní menovej politiky v hlavných centrálnych bankách, ktoré koncom minulého týždňa získali novú dynamiku po vystúpení šéfa Fedu Powella na sympóziu v americkom Jackson Hole. Potvrdenie jastrabieho prístupu oslabilo všetky rizikové aktíva.

Bitcoin za posledný týždeň stratil približne 3 % svojej hodnoty. Od začiatku roka stratil približne 50 % svojej hodnoty a od posledného vrcholu v novembri minulého roka približne 70 %.

 

Zdroj: Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist