BTC opäť klesá pod 29 000 USD !

BTC opäť klesá pod … 26. máj 2022 17:02   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Bitcoin klesá pod 29 000 USD!



Kryptomeny majú za sebou slabé obdobie a dnes testujú kľúčové supporty. Nič nenasvedčuje tomu, že by sa situácia v nadchádzajúcich zasadnutiach okamžite zlepšila.

- Bitcoin klesá pod 30 000 USD a smeruje k 28 000 USD, odkiaľ sa môže pokúsiť stlačiť cenu na májové minimá v blízkosti 24 000 USD

Reakcia trhu s kryptomenami opakovane predznamenala budúce smerovanie finančných trhov

- Menšie kryptomeny známe ako altcoiny si oproti bitcoinu vedú mimoriadne zle. Podobne ako v predchádzajúcich cykloch rastu na trhu kryptomien, niektoré projekty sú už 90 % pod svojimi cenovými maximami, zatiaľ čo bitcoin stratil takmer 60 %.

Graf ceny bitcoinu, interval M30. Hlavná kryptomena prelomila spodnú hranicu formácie klesajúceho trojuholníka (zelená zóna) a v súčasnosti testuje psychologický support na úrovni 28 000 USD. Zdroj xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist