Cena NATGAS po správe EIA mierne klesla

Cena NATGAS po správe … 4. november 2021 16:32   Komodity   X-Trade Brokers

Americký úrad pre energetické informácie dnes oznámil, že domáce zásoby zemného plynu sa za týždeň, ktorý sa skončil 29. októbra, zvýšili o 63 miliárd kubických stôp. To bolo pod priemerným nárastom o 70 miliárd kubických stôp, ktorý predpovedali analytici oslovení v prieskume agentúry S&P Global Platts. Celkové zásoby teraz dosahujú 3,611 biliónov kubických stôp, čo je o 313 miliárd kubických stôp menej ako pred rokom a 101 miliárd kubických stôp pod päťročným priemerom, uviedla vláda. Medzitým ruský štátny energetický gigant Gazprom nedávno oznámil, že si nevyhradil žiadnu dodatočnú kapacitu plynovodu na posielanie paliva do Európy začiatkom roku 2022, a to napriek ubezpečeniu prezidenta Putina pre trhy, že bude dostatok plynu na splnenie európskych potrieb.

Cena NATGAS klesla po správe EIA a blíži sa k podpore na úrovni 5,50, ktorá sa zhoduje s 23,6% Fibonacciho retracementom pohybu nahor, ktorý sa začal v marci 2021 a 50 SMA (zelená čiara). Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist