Ceny ropy zaznamenali pokles

Ceny ropy zaznamenali pokles 20. máj 2021 14:57   Komodity   X-Trade Brokers

Ropa klesá o 1,5% kvôli pokroku v rozhovoroch medzi USA a Iránom

Vo Viedni pokračujú rozhovory medzi Iránom a USA. Zmluvné strany údajne uzatvárajú dohodu, ktorá povedie k zrušeniu sankcií voči Iránu, čo by pripravilo pôdu pre návrat dodávok iránskej ropy na trhy. Kľúčové body sú vraj už dohodnuté a strany teraz rokujú o detailoch. Návrat 2 miliónov barelov iránskeho vývozu by vytlačil ropný trh z deficitu. Na druhej strane, pretrvávajúce napätie na Blízkom východe môže zdržať rokovania a v dôsledku toho sa nemusí do zajtrajšieho termínu dosiahnuť dohoda. Vyjednávači sú však ochotní rokovať po stanovenom termíne. 

Ropným býkom sa podarilo obhájiť podporu označenú ako 50% retracement. V prípade, že sa pohyb nadol obnoví a prehĺbi, ďalšiu sledovanú podporu možno nájsť pri 61,8% retracemente. Kľúčovú zónu odporu, ktorú je potrebné sledovať, nájdete v oblasti 63 dolárov. Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist