Dolár oslabuje počas Powellovej konferencie

Dolár oslabuje počas Powellovej … 29. júl 2021 12:43   Kurzy mien   X-Trade Brokers

EURUSD sa zotavuje po počiatočnom poklese

Aj keď vyhlásenie Fedu trhy neprekvapilo, mohli sme pozorovať jasnú reakciu na EURUSD aj na hlavných akciových indexoch. Krátko po vydaní rozhodnutia Fedu, EURUSD poklesol o 40 pipov, ale pred začiatkom konferencie Jerome Powella bol pokles vymazaný a v súčasnosti sa pokračuje v pohybe nahor. Hlavný menový pár sa prelomil nad úroveň 1,1830 a testuje včerajšie maximá.

Vo vyhlásení prezidenta Powella nie je nič nové, uviedol, že Fed zatiaľ ani nepristupuje k diskusii o zvyšovaní úrokových sadzieb a že je príliš skoro na normalizáciu menovej politiky. Federálny rezervný systém bude však naďalej pozorne monitorovať situáciu a v prípade potreby reagovať.

Napriek dynamickej reakcii na EURUSD sa situácia na intervale H4 nezmenila. Zóna na hodnote 1,1875 zostáva kľúčovým odporom.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist