Ethereum uspelo s testom siete Goerli. Bude spustená rally na 2000 USD?

Ethereum uspelo s testom … 11. august 2022 19:44   Kryptomeny   X-Trade Brokers

 

Kryptomena Ethereum zvyšuje svoju dominanciu voči Bitcoinu, pričom jej cena sa odrazila od dna o viac ako 100 %, zatiaľ čo BTC zažíva relatívne "skromnú" rally, keď vzrástla o 40 %.

   Záverečný test siete Goerli bol úspešný. Tým sa zvýšila pravdepodobnosť úspešného prechodu na verziu 2.0
    Vývojári pracovali v dvoch fázach, ktoré sa začali aktualizáciou Bellatrix 4. augusta. Úspech Bellatrixu umožnil spustenie aktualizácie v Paríži, keď celkové zaťaženie terminálov v sieti Goerli dosiahlo 10 790 000.


    V konečnom dôsledku prechod na verziu 2.0 zmrazí ponuku ďalších ETH. 13. septembra sa očakáva spustenie takzvanej "bomby obtiažnosti", ktorá prinúti ťažiarov zastaviť ťažbu ďalších ethereí .

Ethereum, interval D1. Cena ETH klesla o takmer 70 % zo svojich maxím v novembri 2021. Teraz sa rast ETH spomaľuje pri 23,6 % Fibo retracemente, kde sa koncentruje silná ponuka. V najbližšom období bude pre býky kľúčové, aby zvíťazili nad medveďmi, aby sme sa dočkali rastu na 2 000 USD.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist