Eurodolár otestoval hranicu 1,13 a počká si na dnešné americké dáta z trhu práce

Eurodolár otestoval hranicu 1,13 … 7. jún 2019 15:03   Kurzy mien   ČSOB-Dealing

ECB včera síce formálne svoju politiku ďalej uvoľnila, avšak trh bol zrejme naladený ešte viac holubičom spôsobom, takže eurodolár v priebehu tlačovej konferencie Maria Draghiho vyskočil dokonca nad úroveň 1,13. Avšak zmienky o tom, že v bankovej rade sa už včera ozvali hlasy pre zníženie úrokov euro zrazili nižšie. Doláru potom neskôr večer pomohli aj správy o tom, že USA uvažujú o odklade uvalení cla na Mexiko.

Dnes budú (okrem témy obchodných vojen) v centre pozornosti predovšetkým dáta z amerického trhu práce. Predskokan payrolls, ADP report, síce dopadol veľmi zle, avšak ostatné dáta nevyzerali tak zle, takže my počítame s relatívne dobrými údajmi, ktoré by mohli pomôcť úrokovým sadzbám v USA nahor a tak nepriamo podporiť aj dolár.

Zdroj: ČSOB-Dealing, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist