Fraktálna podobnosť zlata a Bitcoinu. Pôjdeme na 60 000 USD?

Fraktálna podobnosť zlata a … 17. júl 2019 10:02   Kryptomeny   CryptoSvet.cz

Pred chvíľou som vykonal fraktálne porovnania medzi BTC a zlatom, pretože pár ľudí v televízii aj ja som si všimol neuveriteľné fraktálne podobnosti medzi správaním BTC a správaním zlata.
Samozrejme, že časový rámec pre zlato je oveľa väčší, pretože zlato má oveľa vyššiu trhovú kapitalizáciu, takže robí všetko oveľa pomalšie.

Ale v zásade vyzerajú grafy naozaj, naozaj podobne.

Prispôsobil som fraktálne údaje, pretože sa zdá, že prepad z 13,8k. na 10k. USD má oveľa viac SKLZ ako zlato v 2006. Podľa grafe by to znamenalo, že BTC by mal čoskoro pokračovať v "bull rune".
Koncom 2019 by sme dostali silnú "bull run" sezónu a tak nový ATH, čo dáva zmysel, pretože historicky je pred každým ATH vždy veľmi vysoký odpor.

Potom sa však prekvapivo obnoví trend vzostupu a maxima okolo 60k, čo by zodpovedalo aj ďalším dlhodobým zakriveným trendových analýz (Parabolic line).

 

POZOR: Žiadne údaje v článku nie sú investičné radou. Tím CryptoSvet.cz dôrazne odporúča zváženie rizík.

Zdroj: CryptoSvet.cz, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist