GBPUSD stúpa na dvojtýždňové maximá po správe BBC

GBPUSD stúpa na dvojtýždňové … 3. október 2022 12:52   Kurzy mien   X-Trade Brokers

 

GBPUSD dnes ráno rastie po správe BBC. BBC informovala, že plán znížiť sadzbu dane pre vysokopríjmové osoby zo 45 % na 40 % môže byť úplne zrušený. Myšlienka zahrnúť zníženie daní pre vysokopríjmové osoby do obrovského plánu na zníženie daní, ktorý nemá žiadne finančné prostriedky, vyvolala odpor verejnosti a zasvätených osôb. Denník Telegraph už skôr informoval, že konzervatívni poslanci sa vzbúrili proti britskej premiérke Trussovej a pohrozili, že nebudú hlasovať o plánovanom znížení daňovej sadzby na 45 %, kým nebudú predložené zdroje financovania budúceho rozpočtu (23. novembra 2022). Správa BBC však naznačuje, že celá myšlienka zníženia daní pre vysokopríjmové osoby môže byť zrušená.

GBPUSD prekonal zónu odporu označenú 61,8 % retracementom klesajúceho impulzu iniciovaného 13. septembra 2022. Pár sa obchoduje na 2-týždňových maximách a nad úrovňami z oznámenia "minirozpočtu", ktoré vyvolalo pokles GBP a britských dlhopisov .

zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist