Graf dňa - AUDNZD (04.10.2022)

Graf dňa - AUDNZD … 4. október 2022 16:17   Kurzy mien   X-Trade Brokers

 

Austrálska centrálna banka dnes prekvapila trhy menším než očakávaným zvýšením sadzieb. RBA zvýšila oficiálnu sadzbu o 25 bázických bodov na 2,60 %, pričom trh očakával zvýšenie o 50 bázických bodov na 2,85 %. Žiaľ, vyhlásenie neposkytlo veľa vysvetlení. Banka poznamenala, že hotovostná sadzba sa už v krátkom čase výrazne zvýšila, ale tiež uviedla, že v nasledujúcich mesiacoch plánuje pokračovať vo zvyšovaní sadzieb, aby sa inflácia vrátila na úroveň 2-3 %. Veľkosť budúceho zvýšenia sadzieb však bude závisieť od údajov.

AUD klesol po neuspokojivom rozhodnutí, keďže sa AUDNZD odrazil od hornej hranice vzostupného kanála. Úroveň podpory, ktorú treba sledovať v prípade prehĺbenia korekcie, možno nájsť na hladine 1,13, kde možno nájsť spodnú hranicu lokálnej geometrie trhu. Obchodníci by mali mať na pamäti, že RBNZ oznámi svoje rozhodnutie o sadzbách zajtra skoro ráno (3:00). Očakávania sú nastavené na zvýšenie sadzieb o 50 bp, rovnako ako to bolo v prípade RBA.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist