Graf dňa - Bitcoin (14.11.2022)

Graf dňa - Bitcoin … 14. november 2022 11:24   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Kryptomeny sa cez víkend obchodovali pod tlakom a pokles sa pretiahol až do pondelkových ranných hodín. Bitcoin sa dnes v jednom bode obchodoval o viac ako 3 % nižšie a nakrátko sa dostal pod hranicu 16 000 dolárov. Problémy v kryptopriemysle, konkrétne v údajných problémoch s kryptomenovou burzou Crypto.com, pridali palivo do výpredaja. Pokles bol zastavený krátko pred začiatkom európskeho obchodovania po komentároch generálneho riaditeľa Binance. Ten povedal, že bude obhajovať spustenie fondu na obnovu priemyslu, aby sa obmedzili škody spôsobené potenciálnymi budúcimi zlyhaniami kryptomenových búrz. Generálny riaditeľ Crypto.com tiež zasiahol, aby uistil investorov, že jeho burza má silnú súvahu, udržiava pomer rezerv 1:1 a nezapája sa do požičiavania tretím stranám, čím by sa obmedzilo riziko protistrany. Tieto komentáre, väčšinou od generálneho riaditeľa Binance, spustili oživenie kryptomien, pričom Bitcoin vymazal všetky predchádzajúce straty.

Keď sa pozrieme na graf bitcoinu v intervale H1, môžeme vidieť, že kryptomena dnes ráno zaznamenala silný pohyb nahor. BITCOIN vyskočil z približne 15 800 USD pred vyjadrením generálneho riaditeľa Binance na denné maximum blízko 16 900 USD, čím sa dostal nad kĺzavý priemer s periódou 50. Prvý pokus o prekonanie retracementu nad hladinou 23,6 % v oblasti 17 000 USD bol neúspešný.

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist