Graf dňa: BITCOINCASH (16.11.2021)

Graf dňa: BITCOINCASH (16.11.2021) 16. november 2021 12:12   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Kryptomeny sú dnes pod tlakom. Niektoré z nich klesajú aj o viac ako 7 %. Jedným z dôvodov môže byť prílepok k novému infraštruktúrnemu zákonu v USA, ktorý zvyšuje požiadavky na reportovaciu povinnosť držania kryptomien na daňové účely. Druhým dôvodom môžu byť dnešné správy z Číny. Národná a reformná komisia (NDRC) oznámila, že zvažuje možnosti ďalšieho obmedzenia ťažby kryptomien v krajine. Jednou z variant je uvalenie vysokých cien energií na firmy aj domácnosti, ktoré sa zaoberajú ťažbou.

BITCOINCASH dnes patrí medzi kryptomeny s najhorším vývojom. Na D1 časovom rámci vidíme, že altcoin pokračuje v korekcii nadväzujúcej na neúspešný pokus o prerazenie nad strednodobú zónu rezistencie na $370. BITCOINCASH klesol pod úroveň 200 období kĺzavého priemeru (fialová čiara) a blíži sa swingovej úrovni $600. Tá je definovaná predchádzajúcimi cenovými reakciami a úrovňou 50 období kĺzavého priemeru. Všimnime si, že krátkodobá rastúca trendová čiara sa nachádza mierne pod spomínanou úrovňou $600. Preraz pod tento mix technických supportov by mohol tlačiť na ďalší pokles kryptomeny. V prípade tohto scenára môžeme nájsť kľúčový support na úrovni $380.

 

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist