Graf dňa - BTC (25.04.2023)

Graf dňa - BTC … 25. apríl 2023 12:25   Kryptomeny   X-Trade Brokers

 

Náladu na trhu s kryptomenami v poslednom čase ovplyvnilo mnoho udalostí.

Na jednej strane vidíme oslabenie býkov na finančných trhoch po indexových ziskoch v prvom štvrťroku tohto roka. Na druhej strane sa toho veľa udialo v priestore trhu s kryptomenami. Nedávne vypočutie predsedu SEC Garyho Ganclera neprinieslo žiadne nové správy.

Vlna poklesov prišla dnes po správe, že Coinbase žaluje SEC. Podľa poskytnutých informácií Coinbase podnikla právne kroky na americkom federálnom súde s cieľom prinútiť tamojší regulačný orgán pre cenné papiere, aby definitívne odpovedal na petíciu, ktorú podala v júli. V petícii požadovala jasnejšie regulačné usmernenia pre odvetvie kryptomien v USA.

V 4-hodinovom časovom rámci sa cena BTC naďalej konsolidovala pod úrovňou 28 000 USD, pričom najväčšia kryptomena sa obchodovala v blízkosti 27 240 USD, čo predstavuje pokles o 0,55 % za posledných 24 hodín. Z nedávnych maxím na úrovni 31 000 USD klesol BTC už o 13 %. Cena prelomila kľúčovú úroveň podpory okolo 28 600 USD, čo naznačuje medvedí trend v krátkodobom horizonte. V súčasnosti sa cena nachádza na rovnovážnej úrovni posledného konsolidačného pásma, čo naznačuje, že trh je nerozhodný. Očakáva sa však ďalší pokles, pričom ďalšia úroveň odporu bude pravdepodobne na úrovni 26 650 USD. Táto úroveň v minulosti pôsobila ako podpora. Celkovo sa krátkodobý trend bitcoinu javí ako medvedí a obchodníci by mali byť opatrní pri uzatváraní dlhých pozícií.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist