Graf dňa - EURUSD (26.10.2021)

Graf dňa - EURUSD … 26. október 2021 13:11   Kurzy mien   kurzy.cz

Hlavný menový pár - EURUSD - sa v posledných dňoch obchodoval v pásme 1,1615-1,1670. Včera však došlo k zlomu smerom nadol a pokles pokračuje aj dnes. Všimnite si, že spodná hranica pásma zároveň označuje spodnú hranicu geometrie miestneho trhu a prelomenie nižšie naznačuje, aspoň teoreticky, zmenu krátkodobého trendu na medvedí. Ďalšiu úroveň podpory, ktorú treba sledovať, možno nájsť v rozmedzí okolo hladiny 1,1570 a je označená predchádzajúcimi cenovými reakciami.

Americký dolár sa nedávno opäť presadil, keď obchodníci reagovali na jastrabie komentáre členov Fedu pred stretnutím. Zdá sa, že v súčasnosti je konsenzus taký, že oznámenie o znižovaní príde počas zasadnutia FOMC budúci týždeň a že uťahovanie sa začne okamžite. Zasadnutie ECB je naplánované na tento týždeň, ale neočakáva sa, že toto stretnutie bude prelomové. Euro by mohlo zaznamenať niekoľko volatilnejších pohybov, ak by prezidentka ECB Lagardeová rázne okomentovala zvyšovanie sadzieb. Avšak vzhľadom na to, že zvyšovanie sadzieb v Európe je s najväčšou pravdepodobnosťou vzdialené a Lagardeová má tendenciu vysielať skôr vyváženú správu, nejde o základný scenár.

Zdroj: Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist