Graf dňa - USDCAD (27.10.2021)

Graf dňa - USDCAD … 27. október 2021 12:21   Kurzy mien   X-Trade Brokers

Bank of Canada má dnes o 16:00 oznámiť rozhodnutie o menovej politike. Úrokové sadzby majú zostať nezmenené, ale banka môže prijať určité opatrenia týkajúce sa nákupu aktív. Konkrétne sa očakáva, že BoC v novembri oznámi, že program QE vstúpi do reinvestičnej fázy. Na trhu tiež panuje pocit, že kanadskí centrálni bankári sa dnes môžu rozhodnúť vyslať opatrný, holubičí odkaz, keďže rozdiel medzi súčasnou úrovňou zamestnanosti naďalej zaostáva za úrovňami pred pandémiou. Nedávne údaje z krajiny však naznačujú, že rast sa môže zrýchliť. To v kombinácii s vysokými cenami komodít by malo poskytnúť podporu CAD v strednodobom horizonte.

Keď sa pozrieme na USDCAD z technického hľadiska, môžeme si všimnúť, že pár sa od polovice septembra obchoduje v klesajúcom trende. Dvojica zaznamenala pokles zo vzoru hlavy a ramená a neskôr sa začalo zotavenie. Pokračujúci odraz by sa však mal považovať za korekciu klesajúceho trendu, pokiaľ sa kupujúcim nepodarí posunúť pár nad niekoľko dôležitých úrovní odporu. Najbližšia takáto rezistencia je označená kĺzavým priemerom s periódou 100 (červená čiara, interval H4), zatiaľ čo ďalšia sa nachádza na hornej hranici geometrie trhu (modré pole). Určitý odpor môže poskytnúť aj psychologická oblasť 1,25.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist