Graf dňa - USDCHF (13.02.2023)

Graf dňa - USDCHF … 13. február 2023 12:35   Kurzy mien   X-Trade Brokers

 

Švajčiarsky frank v pondelok posilnil po tom, čo medziročná miera inflácie vo Švajčiarsku v januári vyskočila na 3,3 %, čo je najvyššia hodnota od septembra 2022, z 2,8 % v predchádzajúcom mesiaci, čo prekonalo odhady analytikov vo výške 2,9 %, čo by malo podporiť ďalší Sprísnenie politiky SNB. Pár môže zaznamenať zvýšenú volatilitu pred zajtrajšími údajmi o inflácii z USA, čo by mohlo posilniť argumenty pre ďalšie zvyšovanie úrokových sadzieb Federálneho rezervného systému.

Z technického hľadiska sa pár prelomil pod lokálny support 0,9235, ktorý je označený predchádzajúcimi cenovými reakciami, 23,6% Fibonacciho retracementom poslednej vzostupnej vlny a 200 SMA (červená čiara). Pokiaľ bude cena nižšie, pohyb nadol sa môže prehĺbiť smerom k ďalšiemu silnému supportu 0,9200, ktorý sa zhoduje so spodnou hranicou formácie trojuholníka, 50 SMA (zelená čiara) a 38,2% retracementom.

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist