Graf dňa - USDJPY (22.03.2022)

Graf dňa - USDJPY … 22. marec 2022 11:10   Kurzy mien   X-Trade Brokers

USDJPY je od začiatku roka 2022 takmer v konštantnom pohybe smerom nahor. Napriek nárastu geopolitického napätia, JPY nefunguje ako bezpečný prístav a od dnešného dňa je najhoršou menou G10. Americký dolár má medzitým skvelý štart do roka, keďže cyklus sprísňovania Fedu a bezpečné toky udržujú dopyt po mene. USDJPY je jedným z párov, ktoré najlepšie odrážajú zmeny v amerických výnosoch, a keďže tie boli na vzostupe, tak aj tento pár rástol. Výsledkom týchto faktorov je prvé prelomenie USDJPY nad hranicu 120,00 od začiatku roka 2016.

Pri pohľade na graf USDJPY v týždennom intervale vidíme, že pár začiatkom marca prerazil nad pásmom dlhodobej rezistencie v oblasti 116,50 a teraz sa pomaly približuje k rezistencii v oblasti 121,25. Modré prekrytie na grafe nižšie je obrátený graf TNOTE a ukazuje, že vzostupný pohyb na páre napodobňoval zmeny na trhu dlhopisov. Napriek tomu môže byť sledovanie amerických výnosov najlepším spôsobom obchodovania s USDJPY. Obchodníci by sa dnes popoludní mali mať na pozore, keďže niekoľko členov Fedu bude prednášať prejavy.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist