Kryptomeny prudko vzrástli, hodnota bitcoinu sa zvýšila o 2000 dolárov

Kryptomeny prudko vzrástli, hodnota … 22. november 2021 19:05   Kryptomeny   X-Trade Brokers

 

Poobede môžeme pozorovať zvýšenú volatilitu na trhu s kryptomenami. Bitcoin sa v priebehu niekoľkých minút posunul o 2 000 dolárov vyššie a cena sa dostala na úroveň 59 000 dolárov.

Tento pohyb možno vysvetliť tým, že Phunware, americká spoločnosť pôsobiaca v sektore blockchainu, oznámila nákup 398 bitcoinov za celkovú sumu 23,8 milióna USD. Kryptotrh zareagoval pozitívne, čo viedlo k okamžitému zhodnoteniu väčšiny kryptomien, ktoré boli v poslednej dobe pod tlakom v dôsledku korekcie Bitcoinu. Nejde o prvý nákup tohto typu zo strany spoločnosti. Pred dvoma týždňami spoločnosť kúpila 100 bitcoinov za priemernú cenu 62 030 dolárov. Dnešný nákup sa uskutočnil za 59 917 dolárov. Zdá sa, že spoločnosť hromadí najobľúbenejšiu kryptomenu.

Na intervale H1 môže sa môže vytvoriť potenciálna štruktúra obrátenej hlavy a ramien, ktorá často predznamenáva obrat trendu. To sa však potvrdí až vtedy, keď sa cena prelomí nad výstrih a ideálne nad psychologickú úroveň, ktorá sa nachádza vo výške 60 000 dolárov. Bitcoin, interval H1. Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist