Najzaujímavejšie hospodárske výsledky, ktoré budú zverejnené tento týždeň (12.07.2021)

Najzaujímavejšie hospodárske výsledky, ktoré … 13. júl 2021 10:46   Makroekonomika   X-Trade Brokers

Leto je na finančných trhoch zvyčajne obdobím útlmu. Je naplánovaných menej trhových udalostí a vlády z mnohých krajín majú „prestávky“, takže sa tu vedie aj menej politických rozhovorov. Aj keď sú trhy vo všeobecnosti pokojnejšie, neznamená to, že obchodovanie s jednotlivými cennými papiermi je rovnako nevýrazné. Sezóna hospodárskych výsledkov na Wall Street pre druhý štvrťrok 2021 sa začína tento týždeň a ako obvykle budú prvé hospodárske výsledky zverejňovať finančné inštitúcie.

JPMorgan (JPM.US) a Goldman Sachs (GS.US) sú prvými významnými americkými bankami, ktoré v utorok 13. júla zverejnia hospodárske výsledky z druhého štvrťroka 2021. Hospodárske výsledky z iných bánk - Bank of America (BAC.US), Citigroup (C. USA) alebo Morgan Stanley (MS.US) - budú nasledovať v neskoršej časti týždňa. Okrem bánk budú zverejňovať výsledky aj finančné inštitúcie ako BlackRock (BLK.US) alebo State Street (STT.US). Tento týždeň majú zverejniť výsledky celkovo 3 členovia Dow Jones (Goldman Sachs, JPMorgan a UnitedHealth Group).

Obchodníci sa tento týždeň zamerajú hlavne na hospodárske výsledky bánk, pričom osobitná pozornosť sa bude venovať oznamovaniu dividend (Fed sa rozhodol zrušiť obmedzenia týkajúce sa dividend a spätného odkúpenia po dobrých výsledkoch veľkých amerických bánk v záťažových testoch).

Najzaujímavejšie hospodárske výsledky v USA, ktoré si môžete pozrieť tento týždeň. Zdroj: Bloomberg, XTB

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Makroekonomika

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist