Obchod dňa - STRIEBRO (01.02.2021)

Obchod dňa - STRIEBRO … 1. február 2021 19:39   Komodity   X-Trade Brokers

Po týždni otvorilo striebro s obrovským cenovým gapom. Drahý kov dnes vzrástol o 10% a v súčasnosti sa obchoduje mierne pod hladinou 30 dolárov za uncu. Zisky prichádzajú po tom, ako býčie stávky na striebro povzbudila komunita Reddit, rovnaká, ktorá nedávno poslala akcie spoločnosti GameStop do neba. Rally navyše podporujú víkendové správy mnohých predajcov drahých kovov, ktorí tvrdia, že dostupné zásoby fyzického striebra sú takmer vyčerpané. Striebru sa dnes podarilo dostať cenu nad najvyššie úrovne v roku 2020 a to do oblasti 29,80 USD. Stiebro sa na týchto cenách obchodovalo naposledy vo februári 2013! Nárast zaznamenali aj ďalšie drahé kovy, keď zlato sa obchodovalo o 1,2% vyššie a platina zaznamenala nárast o 5%.

Striebro na začiatku dnešného obchodovania vyskočilo nad zónu odporu, ktorá sa nachádzala na hladine 27,60 USD a pokračovalo v raste. Drahý kov sa dokonca dokázal dostať nad maximum z roku 2020, pričom cena pokračovala v raste do oblastí 29,80 dolárov, čo predstavuje 7-ročné maximá. Aj keď neskôr došlo k malému poklesu, komodita sa dnes stále obchoduje o 10% vyššie.

 

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist