Pšenica na 3-mesačných minimách??

Pšenica na 3-mesačných minimách?? 27. marec 2021 11:57   Komodity   X-Trade Brokers

Cena pšenice klesla tento týždeň o 3 %

Cena pšenice sa obchodovala okolo 6,1 USD za bušel, čo je najnižšia úroveň od 28. decembra, pretože priaznivé počasie v hlavných producentských regiónoch vrátane USA a Ruska a silnejší dolár tlačili pšenicu k stratám za posledný týždeň o takmer 3%. Vyhliadky na produkciu v oboch hlavných vyvážajúcich krajinách posilnili predpovede naznačujúce viac zrážok v tomto mesiaci. Včera ruská poradenská spoločnosť pre poľnohospodárstvo IKAR zvýšila prognózu úrody pšenice v roku 2021 v krajine na 79,8 milióna ton zo 78 miliónov ton.

Z technického hľadiska cena pšenice tento týždeň klesla pod svoju kľúčovú podpornú zónu na hladine 633.00, ktorá je označená spodnou hranicou stúpacieho kanála a výstrihom vzoru dvojitého vrcholu. Pohyb smerom nadol sa napriek tomu zastavil na úrovni 38,2% Fibonacciho retracementu, čo z krátkodobého hľadiska zostáva kľúčovou podporou.

WHEAT, D1 interval. Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist