SkyBridge BTC fond spustený s 25 000 000 USD investíciou

SkyBridge BTC fond spustený … 23. december 2020 13:38   Kryptomeny   Crypto Kingdom

23.12.2020 / Crypto Kingdom

Bývalému riaditeľovi pre komunikáciu Bieleho domu, Anthony Scaramucci, sa podarilo spustiť pod svojím hedge fondom Skybridge Capital vlastné bitcoinový fond. Nový fond potom začína s 25 000 000 USD investíciou priamo od Skybridge Capital.

Podarilo sa tak už 2 dni po úspešnej žiadosti typu Form D o výnimku u americkej SEC. Uviedol tak práve Scaramucci v rozhovore pre Yahoo Finance, podľa ktorého už registrácia v SEC nadobudla účinnosť a fond tak môže byť finálne spustený.

Pre akreditované investorov sa však otvorí až 4. januára budúceho roka, kedy minimálnym vkladom bude 50 000 USD. Scaramucci k tomuto uviedol, že už v súčasnosti majú niekoľko záujemcov, s ktorými hneď po otvorení počíta.


Bitcoin je stále ťažké kúpiť

Okrem iného sme sa z interview mohli dozvedieť názor Scaramucci, podľa ktorého je v súčasnosti stále pomerne zložité nakúpiť Bitcoin, a tak je nutné vytvárať ďalšie také možnosti, najmä práve pre inštitúcie a akreditované investormi. So svojím projektom sa potom podľa svojich slov snaží demokratizovať odvetví hedge fondov.

Niet potom divu, že tiež ocenil produkty spoločnosti Grayscale, ktorá ponúka fond, ktorý sľubuje jednoduchú investíciu do Bitcoin a ďalších kryptomien pre inštitucionálnych investorov. Grayscale potom v súčasnosti drží už vyše 500 000 USD. V porovnaní s Grayscale by však mal byť SkyBridge fond ešte lacnejší, kedy ročný poplatok bude činiť 0,75%, čo je značný rozdiel oproti 2% u Grayscale.

Zdroj: Crypto Kingdom, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist