USD zaznamenal len malú reakciu na pozitívnu správu PMI

USD zaznamenal len malú … 2. august 2021 21:02   Kurzy mien   X-Trade Brokers

ISM Manufacturing PMI v júli klesol na 59,9 z 60,6 bodov, čo bolo pod prognózami trhu na úrovni 60,08 bodov. Dáta poukázali na druhý mesiac po sebe, kedy došlo k spomaleniu rastu pričom aktivita je najslabšia za posledných 6 mesiacov. Pripomienky naznačujú mierne zlepšenie dodávok práce a dodávateľov kompenzované pretrvávajúcimi problémami v odvetví dopravy. Naďalej sa hlási vysoký počet nevybavených objednávok, príliš nízke zásoby zákazníkov a takmer rekordné dodacie lehoty surovín. Pracovné výzvy v celom hodnotovom reťazci a neefektívnosť dopravy sú hlavnými prekážkami zvyšovania rastu, “hovorí Timothy Fiore, predseda ISM.

EURUSD zaznamenal relatívne malú reakciu na dnešné zverejnenia údajov. Najpopulárnejší menový pár testuje miestnu podporu na úrovni 1,1880, ktorá sa zhoduje s 50 SMA (zelená čiara).

Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist