Zlato (10.04.2023) - graf dňa

Zlato (10.04.2023) - graf … 10. apríl 2023 10:23   Komodity   X-Trade Brokers

 

Zlato počas prvej seansy tohto týždňa kleslo o približne 0,6 %. Ide o prvý obchodný deň so zlatom po piatkovom zverejnení údajov o zamestnanosti NFP, keď bol trh so zlatom zatvorený. Údaje z amerického trhu práce ukázali, že májové zvýšenie sadzieb Fedu je stále v hre. Údaje ukázali ďalší výrazný nárast zamestnanosti nad 200 tis. osôb a pokles miery nezamestnanosti na 3,5 %. Z hľadiska menovej politiky USA budú kľúčové údaje o inflácii, ktoré budú zverejnené v stredu. Hoci údaje o mzdách klesli viac, ako sa očakávalo, stále nie sú v súlade s inflačným cieľom na úrovni 2 %.

Zlato na dobré americké údaje reagovalo posilnením dolára (USDJPY). Zlato otvorilo medvedím gapom, ktorý sa neskôr uzavrel. Zlato sa v súčasnosti obchoduje pod úrovňou 2 000 USD za uncu. V okolí úrovne 1985 USD za uncu sa nachádza podpora, ktorú potvrdzuje 50 SMA a horná hranica trojuholníkového obrazca.

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist