Zlato sa obchoduje nad úrovňou 1 750 USD

Zlato sa obchoduje nad … 29. júl 2022 10:48   Komodity   X-Trade Brokers

lato a ostatné aktíva profitujú zo slabšieho dolára a nižších výnosov dlhopisov

Napriek včerajšiemu jastrabiemu rozhodnutiu Fedu trh zaznamenal, že by mohlo dôjsť k spomaleniu zvyšovania úrokových sadzieb. Okrem toho pád USA do technickej recesie vedie k oslabeniu dolára.

V súčasnosti sa 10-ročné dlhopisy obchodujú najnižšie od konca marca tohto roka, čo podporuje zlato. Drahý kov dnes získal 1 % a obchoduje sa nad úrovňou 1 750 USD. Zlato získalo 4 % z miním zaznamenaných minulý týždeň. Na druhej strane, "digitálne zlato", t. j. Bitcoin, tiež získava, blíži sa k 24 000 USD a za posledné dve seansy vzrástol približne o 15 %.

Ak súčasný sentiment pretrvá, zlato by sa mohlo vyšplhať až na 1800-1820 vzhľadom na potenciálnu formáciu obratu hlavy a ramien. Zdroj: xStation 5

Zlato bude s najväčšou pravdepodobnosťou brániť kľúčovú podporu pod úrovňou 1 700 USD, čím sa zníži pravdepodobnosť situácie podobnej roku 2013. Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist