Zlato testuje kľúčový support?

Zlato testuje kľúčový support? 8. marec 2021 18:38   Komodity   X-Trade Brokers

Zlato kleslo pod hladinu $1,700

Pokles na trhu so zlatom sa vo februári zrýchlil, keď výnosy v USA začali rýchlo stúpať. Cena zlata dnes klesá pod hladinu 1 700 dolárov, pretože trhové sadzby pokračujú v raste. Zóna podpory v rozmedzí od 1 690 do 1 700 dolárov sa vyznačuje 61,8% retracementom pohybu smerom nahor, ktorý sa začal v marci 2020, ako aj spodnou hranicou klesajúceho kanála. To je pre medvede v krátkodobom horizonte kľúčová prekážka. Aby ju však býci mohli ubrániť, bude potrebný pokles výnosov v USA. Výnosy americkej štátnej pokladnice sú na najvyššej úrovni od konca februára 2020. EURUSD tiež klesá vďaka posilňovaniu USD. Pár pokračuje v poklese pod hranicou 1,19.

Zlato sa pohybuje v rozmedzí 1 690 - 1 700 dolárov, ďalšiu dôležitú podporu nájdete v oblasti 1 600 - 1 575 dolárov, kde je možné nájsť 50% návratnosť.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Komodity

Obchodovanie CFD kurzy online komodity

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist