Cardano by malo udržať podporu na 2 USD

Cardano by malo udržať … 5. november 2021 08:51   Kryptomeny   Crypto Kingdom

V dnešnej video analýze sa pozrieme na kryptomenu, ktorá má veľmi bohatú komunitu a kvalitné české ambasádory. Tou kryptomenou je Cardano, kde vo videu nájdeš možné nákupy a predaje tejto kryptomeny.


Interoperabilita a škálovateľnosť
Z pohľadu vývoja ich má za sebou Cardano v tomto roku hneď niekoľko dôležitých noviniek. Okrem spustenia možnosti emitovať na blockchaine Cardana vlastné tokeny (vrátane NFTs) sa jedná hlavne o tú najdôležitejšiu správu, a to finálne spustenie smart kontraktov. Tie sú tiež vrcholom fázy Goguen. Novo sa tak Cardano pomaly ale iste blíži fáze Basho, pri ktorej bude riešená škálovateľnosť a interoperabilita. Konkrétne z oblasti škálovateľnosti už má potom Cardano vytýčený prvý cieľ, a to spustenie layer-2 riešenia škálovateľnosti s názvom Hydra. To je ale v súčasnosti stále ešte vo fáze rešerší a vývoja.

Cardano a Afrika
Projekt tiež stále pokračuje vo svojej expanzii naprieč africkým kontinentom. Okrem spustenia niekoľkých grantov sa sem navyše vydal na cestu aj CEO Cardana, Charles Hoskinson, a rozhodne sa nejednalo len o dovolenku. Navštívil totiž hneď niekoľko afrických štátov, v ktorých Cardano pomaly ale iste zbiera zaujímavé partnerstvá, a to aj napr. s jednotlivými vládami. Napr. s vládou Burundi podpísal MOU (Memorandum of Understanding), stretol sa s prezidentom Zanzibaru a tým novinky z Afriky rozhodne nekončia.

Kde Cardano nakúpiť?
Cardano prechádza peknou akumulačnou štruktúrou voči usd, hoci práve voči bitcoinu to vyzerá ešte na pokračovaní korekcie. Zásadnou otázkou je, ako sa Cardano udrží v prípadnom výstrele bitcoinu. Ja si myslím, že sa udrží jeho cena okolo 2 USD. Práve tu je silná podpora, a preto by som mieril pod 2 USD s prípadnými nákupmi Cardana. Ďalšia silná podpora je až na 1 USD, ale to by znamenalo testovanie predošlého bodu kontroly. To by som potom videl ako veľmi negatívny scenár. Práve vo videu nájdeš profity aj stoplossy, ako s pozíciou pracovať.

Zdroj: Crypto Kingdom, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist