Ethereum si udržiava svoju dominanciu nad BTC

Ethereum si udržiava svoju … 19. júl 2022 12:43   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Druhej najväčšej kryptomene Ethereum sa darí oveľa lepšie ako Bitcoinu, ktorý sa stále snaží vyšplhať nad svoj 200-týždňový priemer. Napriek ziskom však token ustúpil takmer o 10 % z miestnych maxím na úrovni 1 630 USD a snaží sa opäť udržať 1 500 USD. Lepší sentiment okolo trhu s kryptomenami sa dnes mierne ochladil:

    Zisky Etherea sú priamo poháňané nadchádzajúcou verziou 2.0, vďaka ktorej bude ETH ekologickejší, efektívnejší a vytvorí defláciu (zmrazenie ťažby väčšieho počtu tokenov). Podľa informácií z vývojárskej konferencie bol za približný dátum finálneho uvedenia úpravy zvolený 19. september tohto roka;

    Ethereu sa darí lepšie ako Bitcoinu, čo sa na býčom trhu v minulosti stávalo len zriedka. Dominancia hlavnej kryptomeny v súčasnosti slabne. Niektoré trhy predpovedajú, že by to mohol byť historický moment pre ethereum, ktoré má šancu predbehnúť bitcoin;

    Kryptomeny ustupujú v dôsledku výpredaja amerických indexov na konci včerajšej seansy. Aj dnešné otvorenie európskej seansy sprevádzajú zmiešané nálady;

    Spoločnosť Apple (AAPL.US) včera oznámila, že sa pripravuje na recesiu znižovaním nákladov, zatiaľ čo Nemecko čelilo informáciám o pozastavení dodávok ruského plynu cez plynovod Nord Stream 1, čo by mohlo zasiahnuť nemecký priemysel a spôsobiť problém Európe. Hoci trhy takýto scenár skôr očakávali, takže nemal katastrofálny vplyv na európske indexy, prispel k ochladeniu sentimentu, čo sa prejavilo na sile býkov na trhu digitálnych aktív.


Ethereum, interval H1. Druhá najväčšia kryptomena sa dnes obchoduje o takmer 2,4 % vyššie a snaží sa pokračovať v pohybe po prelomení hornej hranice klesajúceho trendu. V súčasnosti možno za miestnu rezistenciu považovať zóny 1500 a 1600 USD, zatiaľ čo za podporu možno považovať už spomínanú prerušenú trendovú líniu. Zdroj.

"Tento materiál predstavuje marketingové oznámenie v zmysle článku 24 ods. 3 smernice Európskeho parlamentu a Rady 2014/65/EÚ z 15. mája 2014 o trhoch s finančnými nástrojmi, ktorou sa mení smernica 2002/92/ES a smernica 2011/61/EÚ (MiFID II). Marketingová komunikácia nie je investičným odporúčaním ani informáciou odporúčajúcou alebo navrhujúcou investičnú stratégiu v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 596/2014 zo 16. apríla 2014 o zneužívaní trhu (nariadenie o zneužívaní trhu) a o zrušení smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/6/ES a smerníc Komisie 2003/124/ES, 2003/125/ES a 2004/72/ES a delegovaného nariadenia Komisie (EÚ) 2016/958 z 9. č. 256/2004 Z. z., ktorým sa dopĺňa nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 596/2014, pokiaľ ide o regulačné technické predpisy pre technické opatrenia na objektívnu prezentáciu investičných odporúčaní alebo iných informácií, ktorými sa odporúčajú alebo navrhujú investičné stratégie, a na zverejňovanie osobitných záujmov alebo náznakov konfliktu záujmov alebo akéhokoľvek iného poradenstva, a to aj v oblasti investičného poradenstva, na podnikanie na kapitálovom trhu. Marketingová komunikácia bola pripravená s maximálnou starostlivosťou a objektívnosťou, uvádza skutočnosti známe autorovi v deň prípravy a neobsahuje žiadne hodnotiace prvky. Marketingová komunikácia je pripravená bez zohľadnenia potrieb klienta, jeho individuálnej finančnej situácie a v žiadnom prípade nepredstavuje investičnú stratégiu. Marketingová komunikácia nepredstavuje ponuku na predaj, ponuku, úpis, výzvu, reklamu ani propagáciu akýchkoľvek finančných nástrojov. Organizačná zložka XTB S.A. nenesie zodpovednosť za akékoľvek konanie alebo opomenutie klienta, najmä za nadobudnutie alebo predaj finančných nástrojov na základe informácií uvedených v tejto marketingovej komunikácii. Ak marketingová komunikácia obsahuje akékoľvek informácie o výsledkoch týkajúcich sa finančných nástrojov, ktoré sú v nej uvedené, nepredstavuje žiadnu záruku ani predpoveď budúcich výsledkov. Minulá výkonnosť nemusí byť nevyhnutne indikátorom budúcich výsledkov a každá osoba konajúca na základe takýchto informácií koná výlučne na vlastné riziko."

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist