Graf dňa: USDCAD (09.06.2021)

Graf dňa: USDCAD (09.06.2021) 9. jún 2021 12:28   Kurzy mien   X-Trade Brokers

Rozhodnutie o sadzbách kanadskej centrálnej banky (BOC) patrí medzi hlavné udalosti dňa. Nečaká sa pohyb sadzieb ani zmena objemu nákupu aktív. Obchodníci by však mali mať na pamäti, že zápis z posledného zasadnutia Bank of Canada bol jastrabovitý. Banka očakávala, že voľné zdroje v ekonomike budú využité už v roku 2022 namiesto o rok neskôr, ako banka avizovala na predchádzajúcich zasadnutiach. Dnes sa však od zasadnutia nič zásadné nečaká. Prečo? Banka zostávala v posledných týždňoch v pozadí. Vyčkáva, ako sa vyvinie situácia v ekonomike a na poli inflácie. Navyše po dnešnom zasadnutí nenasleduje tlačová konferencia guvernéra Macklema, takže sa nezdá, že by mala BOC prísť s nejakým dôležitým rozhodnutím.

Stále však môžeme okolo rozhodnutie o sadzbách v 16. hodín byť svedkami zvýšenej volatility. Pár USDCAD sa v poslednej dobe obchodoval do strany s rezistenciou na úrovni 1,2140 a supportom na 1,2020. Pár v poslednej dobe rástol k svojej hornej limite. Ak by BOC sklamala a uťahovanie menovej politiky by bolo ďalej, než si trh myslí, tak by sa pár mohol priblížiť až k rezistencii na 1,2140.

Zdroj XStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist