Graf dňa - USDCNH (27.12.2022)

Graf dňa - USDCNH … 27. december 2022 10:10   Kurzy mien   X-Trade Brokers


Čínska mena v utorok posilnila po tom, čo Peking oznámil, že začiatkom januára zruší opatrenia na izoláciu Covid-19 pre prichádzajúcich cestujúcich, čo zvýšilo nádeje na širšie oživenie ekonomiky. Zdravotnícke úrady tiež uviedli, že čínsky manažment Covidu bude znížený na menej prísnu kategóriu B zo súčasnej najvyššej úrovne kategórie A. Tieto správy zatienili nedávne údaje, ktoré ukázali, že priemyselné zisky v Číne klesli o 3,6 % počas prvých 11 mesiacov roka na 7,7 bilióna jüanov, čo sa zrýchlilo z 3 % poklesu v období január až október. Ekonomický rast Číny bol v prvých troch štvrťrokoch 2022 iba 3 % a očakáva sa, že na tejto úrovni zostane celý rok, čo je podľa agentúry Reuters jeden z najhorších výsledkov za takmer polstoročie.

Z technického hľadiska pár začal dnešnú seansu s masívnym medvedím cenovým rozdielom a momentálne sa obchoduje okolo hlavného supportu na úrovni 6,97, ktorý je označený spodnou hranicou štruktúry 1:1 a 38,2 % Fibonacciho retracementom poslednej vzostupnej vlny. Ak sa predajcom podarí udržať súčasnú dynamiku a prelomiť sa pod 200 SMA (červená čiara), pohyb nadol sa môže prehĺbiť smerom k ďalšiemu supportu, ktorý sa nachádza na hodnote 6,85. Na druhej strane, ak sa býkom podarí zastaviť pokles okolo úrovne 6,97, potom môže byť spustený ďalší vzostupný impulz smerom k nedávnym maximám, ktoré sa nachádzajú na hodnote 7,37.

zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist