Graf dňa - BITCOIN (27.09.2022)

Graf dňa - BITCOIN … 27. september 2022 13:10   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Najvýkonnejšou triedou aktív v utorok sú kryptomeny. Za dnešnou rally nie je žiadny jasný dôvod súvisiaci s kryptomenami, a preto to môže byť odôvodnené celkovým zlepšením rizikových nálad, ako aj oslabením amerického dolára. Bitcoin sa v daný deň obchoduje o 6 % vyššie a vracia sa nad hranicu 20 000 USD. Ethereum pridáva približne 5,5 %, zatiaľ čo Ripple sa obchoduje o takmer 2,5 % vyššie. NEO a UNISWAP sú najvýkonnejšie, pričom každý z nich získal približne 15 %.

Keď sa pozrieme na graf BITCOINu v intervale H4, môžeme vidieť, že kryptomena sa vyšplhala na najvyššiu úroveň od 15. septembra 2022. Cena bitcoinu včera prekonala kĺzavý priemer s periódou 50 (zelená čiara), ktorý pôsobil ako odpor v posledných dňoch (oranžové krúžky). Pohyb nahor sa zrýchlil po prelomení tohto kĺzavého priemeru a kryptomena sa dnes prelomila nad kĺzavým priemerom s priódou 200 pred začiatkom obchodovania v Európe. Cena tiež prekonala psychologickú hodnotu 20 000 USD, ale rally neskôr stratila dynamiku. Pohyb nahor má veľký priestor na predĺženie, kým sa cena pohybuje pod hornou hranicou geometrie trhu na úrovni okolo 22 400 USD alebo približne 11 % nad aktuálnou trhovou cenou. Cenové pásmo označené 38,2 % a 50 % retracementom pohybu smerom nadol však začalo v polovici augusta.

zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist