Graf dňa - DOGECOIN (07.04.2023)

Graf dňa - DOGECOIN … 8. apríl 2023 10:59   Kryptomeny   X-Trade Brokers

 

Kryptomeny môžu byť v pozore dnes aj v pondelok. Nie preto, že sú naplánované nejaké významné udalosti, ktoré by mohli ovplyvniť ceny digitálnych mien, ale preto, že väčšina ostatných finančných trhov sa nebude obchodovať kvôli veľkonočným sviatkom. Hlavné kryptomeny sa dnes obchodujú zmiešane s pomerne malými zmenami cien. Existuje však jedna významná kryptomena, ktorá vyniká – DOGECOIN s poklesom približne o 4 %.

Dogecoin mal celkom divoký týždeň. Kryptomena vzrástla na začiatku týždňa po tom, čo Elon Musk zmenil logo Twitteru na Shiba Inu doge, čo je tiež „logo“ kryptomeny Dogecoin. Avšak, kryptomeny začali neskôr vymazávať svoje zisky. Pullback sa zrýchlil včera večer po tom, čo sa Twitter vrátil späť na svoje pôvodné logo modrého vtáka. Dogecoin včera klesol o viac ako 7 % a dnes sa obchoduje o ďalšie 4 % nižšie. Výsledkom je, že Dogecoin teraz takmer úplne vymazal zisky zo začiatku týždňa (oranžový kruh na grafe nižšie).

Keď sa pozrieme na graf Dogecoin v intervale D1, môžeme vidieť, že pokrok v pondelok sa zastavil na hornej hranici štruktúry Overbalance v oblasti 0,1017. Z technického hľadiska bol klesajúci trend zachovaný. Cena sa stiahla pod podpornú zónu 0,0890 označenú predtým prerušenou klesajúcou trendovou čiarou. Krátkodobú podporu možno nájsť v oblasti 0,0800, kde možno nájsť kĺzavý priemer s periódou 200.

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist