Graf dňa: ETHEREUM - Kryptomeny pokračujú v rastúcom trende, ktorý začali počas víkendu.

Graf dňa: ETHEREUM - … 9. november 2021 10:48   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Kryptomeny pokračujú v rastúcom trende, ktorý začali počas víkendu. Bitcoin dosiahol na čerstvé maximá nad $68 000. Litecoin a Cardano vzrástli okolo 8 % a BitcoinCash a Chainlink sa obchodujú okolo zisku 3 %. Rally je podporovaná novými fundamentmi. Mastercard v Ázii zavádza novú kryptomenovú kartu. Na nové maximá sa dostalo aj Ethereum nad $4 800, avšak následne zisky takmer vymazalo. Technická situácia ale naznačuje, že priestor pre ďalší rast zostáva otvorený.

Na dennom grafe Etherea vidíme v tomto týždni prudký rastúci pohyb. Cena prerazila nad maximá z mája 2021, ale následne sa vrátila k otestovaniu tejto oblasti. Pokus o preraz späť pod sobotné minimum sa nevydaril a Ethereum vystúpilo späť na nové rekordné maximá. Ďalšia potenciálna rezistencia sa nachádza na úrovni 127,2 % externého retracementu na $5,063. Pokiaľ naopak cena zastaví rast a začne padať, tak zóna v blízkosti $4 343 môže dobre poslúžiť ako prvý support.

Zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist