XTB: BITCOIN (09.03.2022) - Graf dňa

XTB: BITCOIN (09.03.2022) - … 9. marec 2022 11:15   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Na dnešnom trhu s kryptomenami možno pozorovať výrazné cenové zisky. Očakáva sa, že americký prezident Joe Biden dnes podpíše zákon o kryptomenách, ktorý môže pripraviť pôdu pre širšie prijatie digitálnych aktív. Zatiaľ čo podrobnosti ešte nie sú známe, americké ministerstvo financií takmer pokazilo oznámenie vyhlásením, ktoré už zo svojej webovej stránky vymazalo. Ministerstvo financií USA vo svojom vyhlásení uviedlo, že zákon podporí "zodpovedné inovácie, ktoré by mohli priniesť značné výhody pre národ, spotrebiteľov a podniky".

Pri pohľade na graf BTCUSD na D1 vidíme, že tento týždeň došlo k veľkému obratu. Po týždennom poklese sa bitcoinu podarilo zastaviť na úrovni 78,6 % retracementu vzostupného pohybu. Dnes sa začal silný rastový pohyb, pričom cena poskočila o takmer 9 %. Ak bude rastový pohyb pokračovať, najbližšiu sledovanú zónu odporu možno nájsť v pásme okolo 61,8 % retracementu. Všimnite si, že táto zóna slúži aj ako horná hranica súčasného krátkodobého obchodného pásma.

zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist