Zhao (Binance): Trump nemusí byť fanúšikom kryptomien, ale jeho reakcie im vo finále pomôžu

Zhao (Binance): Trump nemusí … 23. júl 2019 11:50   Kryptomeny   kurzy.cz

Šéf kryptoměnové burzy Binance Changpeng Zhao v komentároch k odmietavému postoju amerického prezidenta Donalda Trumpa k Bitcoin a novo plánované facebookovej mene Libra uviedol, že jeho komentáre vo finále kryptoměnám ako takým prospejú. Podľa Zhoa neboli Trumpová komentáre v nedávnej dobe ani negatívne, ani pozitívne. Prezident iba uviedol, že nie je ich fanúšikom. Čo sa ale určite počíta je fakt, že sa Trump z pozície svetového lídra o problém zaujíma a vyjadruje sa k nemu a to možno vo finále vnímať ako pozitívny signál pre celé odvetvie.

V USA teraz beží aj proces "legalizácie" či odmietnutie celého sektora kryptomien zo strany amerických regulátorov. Ani toto nie je podľa Zhaa výrazným problémom, pretože aj keby došlo na najhoršie a kryptomeny by sa stali ilegálnymi podľa US regulátorov, tak to nebude pre celý sektor predstavovať žiadnu veľkú ranu a problém. Kryptomeny už len z podstaty deregulovaného systému prečkajú akékoľvek snahy o obmedzovanie či zákazy.

Podľa Zhaa sú tiež kryptomeny zo svojej podstaty oveľa transparentnejšie, než doterajšie finančné systémy alebo finančné inštitúcie. Súčasný bankový systém je často veľmi netransparentný s množstvom skrytých peňažných tokov, provízií a väzieb. Kryptomeny v tomto smere predstavujú úplne inú úroveň bezpečnosti, nehľadiac na niektoré problémy a kriminálne prípady.

Zdroj: Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist