Bitcoin prekonal hranicu 35 000 USD

Bitcoin prekonal hranicu 35 … 24. október 2023 09:19   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Pozornosť investorov sa obracia k Bitcoinu, ktorý dnes v noci prekonal hranicu 35 000 dolárov!
Kryptomena si zo dňa na deň pripísala 8,8 %, hoci na trhu neboli k dispozícii žiadne presné informácie, ktoré by tento krok potvrdzovali.
 Stojí však za zmienku, že BTC už niekoľko dní prekonáva postupne dôležité technické úrovne, čo by mohlo byť základom takéhoto býčieho impulzu.

Večerné obchodovanie na ázijsko-pacifických trhoch poskytlo Bitcoinu obrovský rastový impulz, ktorý na chvíľu prelomil úroveň 35 000 USD. V súčasnosti sa kryptomena obchoduje mierne pod touto zónou, čo však stojí za zmienku, toto momentum nebolo diktované konkrétnymi informáciami prichádzajúcimi z trhu.

Na druhej strane sa však zdá, že vlna optimizmu súvisí s všadeprítomným rozprávaním o spotových ETF, ktoré síce ešte nie sú schválené, ale na trhu sa čoraz viac hovorí o otázke načasovania tejto udalosti. Pripomeňme, že býčiu náladu na trhu s BTC včera podporila aj banka Morgan Stanley, ktorej analytici sa pomerne pozitívne vyjadrili o možných vyhliadkach zhodnotenia BTC v najbližších mesiacoch.

Treba však poznamenať, že rozpätie aktuálnych pohybov je veľmi veľké, takže vo zvyšku dnešnej seansy môžeme očakávať zvýšenú volatilitu na tomto nástroji. Investori by mali byť pri analýze ďalšieho možného správania BTC mimoriadne opatrní.

zdroj: xStation5

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist