Kryptomeny na konci týždňa prudko rastú

Kryptomeny na konci týždňa … 22. júl 2022 14:28   Kryptomeny   X-Trade Brokers

Trh s kryptomenami sa snaží udržať si svoje zisky. Napriek oznámeniu spoločnosti Tesla o predaji bitcoinov a krátkodobej panike sa kupujúci snažia pokoriť medvede a ukázať, že tentoraz majú väčšiu silu.

Atmosféra na trhoch sa dnes zlepšuje aj napriek zverejneniu slabších údajov o uvoľňovaní obilnín z čiernomorských prístavov. Zástupcovia Ruska a Ukrajiny sa dnes o 14.30 hod. stretnú v Turecku, aby podpísali dohodu. Kryptomeny získavajú vďaka býčej podpore akciového trhu.

Bitcoin zastavil vlnu poklesu v blízkosti kľúčovej podpory tvorenej týždenným kĺzavým priemerom, ktorý sa stále nachádza v blízkosti 22 600.

Ethereum sa vrátilo nad hranicu 1 600 USD. Altcoiny si dnes tiež pripísali zisky, najviac Kusama, Apecoin, NEO a Grapf. Decentraland sa snaží prelomiť kľúčovú rezistenciu nad 1 USD.
Burza Coinbase zaznamenala rekordný prílev BTC.  Whale, ktorý od roku 2019 získal 207 000 BTC, previedol väčšinu svojich rezerv z externej peňaženky na burzu. V posledných dňoch táto adresa odoslala viac ako 160 000 BTC do Coinbase, čo vyvolalo obavy z možného predaja digitálnej meny.

Ethereum naďalej vedie rast top 10 kryptomien a obchoduje sa už takmer 30 % nad 200 SMA, čo ukazuje silu voči stále opatrnému Bitcoinu.

Zdroj: xStation5

 

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kryptomeny

    Obchodovanie CFD kurzy online

    Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
    Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

    Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
    TOPlist TOPlist