Graf dňa - EURUSD (29.06.2022)

Graf dňa - EURUSD … 29. jún 2022 12:53   Kurzy mien   X-Trade Brokers

Zverejnenie údajov HDP z USA, flash inflácia CPI z Nemecka a panelová diskusia s šéfmi Fedu, ECB a BoE sú naplánované na dnes. Zatiaľ čo údaje z USA budú revíziou a neočakáva sa, že spustia nejaké veľké pohyby, údaje o inflácii z Európy a prejavy popredných centrálnych bankárov môžu poskytnúť EURUSD určitú volatilitu. Poďme sa pozrieť na technickú situáciu na hlavnom menovom páre.

Ak sa pozrieme na graf EURUSD, vidíme, že pár sa už nejaký čas obchoduje v klesajúcom trende. Aj keď sa kupujúcim podarilo na grafe vytvoriť dvojité dno, pár bojuje s prelomením späť nad hladinu 1,0630. Najnovší pokus o prelomenie vyššie spustil pokles a v intervale D1 sa objavil medvedí pohlcujúci vzor. Nie je možné vylúčiť návrat k nedávnym minimám v oblasti 1,0370. Oblasť 1,05 však môže poskytnúť určitú krátkodobú podporu.

Zdroj: X-Trade Brokers, prevzaté zo spravodajstva Kurzy.cz

Zdieľajte správu na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené


Kurzy mien

Zobraziť / Skryť numerickú kalkulačku

Obchodovanie CFD kurzy online FOREX

Obchodovanie s Plus500 je vhodné pre skúsených obchodníkov, nie začiatočníkov.
Upozornenie: Uvedené kurzy a informácie sú pravidelne aktualizované a kontrolované, majú informatívny charakter a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií portál kurzy-online.sk neručí. Čítaj: Vylúčenie zodpovednosti. Ak ste našli chybné informácie prosím napíšte nám.

Podmienky inzercie, reklamy, PR články a akcie na kurzy-online.sk
TOPlist TOPlist